Salgsassistent til intern salg, eksport og kædekunder

posted in: Job | 0

 

  • Skal du være med til at sælge verdens ”måske” bedste murværktøj? 
  • Har du lyst til at være med til at fortsætte rejsen i en vækstvirksomhed?
  • Husker du de vigtige detaljer i en travl hverdag med kundesamtaler, tilbudsgivning og opfølgning?

 

Så er du måske vores nye kollega hos Maskinfabrikken Eskimo, hvor vi søger en kollega til intern salg.

 

Om stillingen

Som salgsassistent hos Eskimo får du ansvar for at vedligeholde og udvikle den eksisterende kundeportefølje. Du arbejder med ordrebehandling, udarbejdelse af salgstilbud, opfølgning og reklamationer, vejledning og rådgivning gennem daglig kundekontakt. Du kommer også til, at trække vores EDI ordrer dagligt og behandle disse.

Du bliver ansvarlig for et par af vores kæde kunder. 

Du kommer til at stå for alt vores kontakt til vores eksportkunder, samt muligheden for at videreudvikle vores eksportmarkeder.  

Du bliver en del af et salgsteam der hjælper hinanden med alle slags opgaver.

Det er derfor afgørende, at du er yderst struktureret og det er vigtigt for dig at du har 100% styr på dine opgaver og deadlines.

 

Om dig

Du har erfaring med B2B salgs-backup og kundeservice, og du arbejder disciplineret og detaljeorienteret, så du, på den måde, garanterer, at dine kunder oplever leverancer, kundeservice og opfølgning i verdensklasse. 

Det falder dig naturligt at byde ind, med hjælp til opgaver, der ikke nødvendigvis er dine egne. 

Du er en udpræget teamplayer der tager ejerskab og ansvar for dine opgaver. 

Du forstår hele supplychain, og hvordan man påvirker den fra Intern Salg. 

Du har lyst til at tale med en nordmand, en dansk murer, en professionel indkøber og ???

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra en håndværkerbutik, du er måske uddannet håndværker, og du taler/skriver dansk og engelsk flydende. Du er bekendt med MS Office-pakken, især Excel, og du lærer nemt og hurtigt nye systemer. 

Du får masser af support og opbakning til at blive en succes i stillingen, og du vil få indgående indsigt i branchen og produkterne på kort tid. I intern salg bliver du en af tre medarbejdere, og der er tæt samarbejde med vores produktion, lager og kørende sælgere. Vi er en lille og fleksibel organisation.

 

Om Maskinfabrikken Eskimo ApS

Maskinfabrikken Eskimo ApS har produceret kvalitetsværktøj til professionelle håndværkere siden 1926. På vores fabrik i Herning producerer vi stadig flere hundrede forskellige murerværktøjer, og vi kan levere alt, hvad murerfaget har behov for.

Kvaliteten hedder Eskimo®, og det ved vores kunder, der typisk er byggemarkeder, proffcentre, håndværkere og grossister. Derudover har vi et tæt samarbejde med murere og murefagskolerne omkring udviklingen af nye produkter.

Vores mål er at producere, udvikle, markedsføre og sælge verdens bedste murerværktøj. Derfor gør vi os også ekstra umage med at tilbyde professionelle og fremsynede løsninger – selvfølgelig med øjnene skarpt rettet mod håndværk, kvalitet og vores kunder.

Hos Eskimo er vi ekstremt kundeorienterede, og det er vigtigt, at vi kontinuerligt optimerer vores interne processer og systemer, så vi fastholder og udvikler vores høje kundetilfredshed gennem effektive, professionelle og kompetente løsninger, der imødekommer kundernes behov og udfordringer.

 

Interesseret?

Hvis du matcher ovenstående og er klar til nye udfordringer, vil vi meget gerne modtage dit CV og en motiveret ansøgning, hvor du fortæller os lidt om, hvad du kan bidrage med hos os i denne stilling.

Du bliver en del af en organisation, hvor der er højt til loftet, mulighed for personlig og faglig udvikling og kontakt med kunder og leverandører. Du får helt sikkert trænet din kreativitet, vedholdenhed og evne til at jonglere mange opgaver på samme tid, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du kan sende dit CV og din ansøgning til job@eskimo.dk hurtigst muligt, da vi løbende inviterer til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *